Κατασκευή ιστοσελίδων

Δημιουργούμε για σένα οτιδήποτε επιθυμείς αναφορικά με την κατασκευή ιστοσελίδων και την παρουσία σου στο internet. Είτε πρόκειται για ένα απλό μονοσέλιδο βιογραφικό είτε για ένα πολύπλοκο blog και μια επαγγελματική ιστοσελίδα.

Η κατασκευή ιστοσελίδων χωριζεται στις παρακάτω βασικές κατηγορίες:

Κατασκευή ιστοσελίδας WordPress βασισμένη σε theme.

worpdpress development with theme

Η σχεδίαση, η ανάπτυξη και η γραφιστική προσέγγιση γίνεται με WordPress και είναι βασισμένη σε αγορασμένο theme από σχετικούς προμηθευτές. Ο πελάτης μπορεί να διαλέξει το θέμα που επιθυμεί από τους δυο μεγαλύτερους παρόχους θεμάτων WordPress, template monster και themeforest.  Αποτελεί την οικονομικότερη λύση που παρέχεται για την κατασκευή ιστοσελίδας και μπορεί ο πελάτης να έχει σχετικά γρήγορα το αποτέλεσμα που επιθυμεί. Η σελίδα είναι δυναμική. Αυτό σημαίνει πως ο πελάτης με μια μικρή εκπαίδευση, μπορεί να διαχειρίζεται ένα μεγάλο μέρος του περιεχομένου της σελίδας του.

Θετικά και αρνητικά

Αν επιλέξεις αυτο τον τρόπο κατασκευής της ιστοσελίδας σου θα φτιάξεις μια οικονομική ιστοσελίδα την οποία θα παραλάβεις πολύ γρήγορα. Θα πρέπει όμως να λάβεις υπόψην πως το θέμα που αγόρασες για να στήσεις την ιστοσελίδα σου είναι πολύ πιθανό να το έχουν αγοράσεις δεκάδες άλλοι και ίσως και κάποιος ανταγωνιστής σου. Οπότε δεν θα έχεις αποκλειστική γραφιστική προσέγγιση. Επίσης η ιστοσελίδα σου θα υστερεί σε θέματα ταχύτητας και ασφάλειας καθώς τα αγορασμένα θέματα παρέχουν πάρα πολλές δυνατότητες από τις οποίες ενδέχεται να χρησιμοποιήσεις μόνο ένα 10%. Αυτά φυσικά αφορούν εκείνους που αναζητούν την τελειότητα για την οποία θα μιλήσουμε παρακάτω.

Οικονομική λύση
Γρήγορη παράδοση
Ταχύτητα
Ασφάλεια
Αποκλειστικότητα

Κατασκευή ιστοσελίδας WordPress και δημιουργία αποκλειστικού θέματος.

wordpress theme development

Αυτό το πλάνο κατασκευής ιστοσελίδας αποτελεί την πλέον επαγγελματική λύση. Eίναι μονόδρομος για μια επιχείρηση που θέλει να αποκτήσει ηγετική παρουσία στον χώρο του διαδικτύου. Η κατασκευή της ιστοσελίδας γίνεται με WordPress και το theme και οι ιδιότητες χτίζονται αποκλειστικά με βάση τις ανάγκες του πελάτη. Αφού γίνουν οι απαραίτητες συναντήσεις καταγράφονται οι προτιμήσεις και επιθυμιτές ιδιότητες της ιστοσελίδας. Έπειτα ακολουθεί η γραφιστική προσέγγιση, είτε με κάποιο γραφιστικό πρόγραμμα είτε με HTML κώδικα. Αφού καταλήξει ο πελάτης σε αυτό που του αρέσει πραγματοπιείται η διασύνδεση του HMTL mockup με δυναμικό περιεχόμενο μέσω του WordPress.

Θετικά και αρνητικά

Αυτό το πλάνο ανάπτυξης θα σου κοστίσει περισσότερα χρήματα και ίσως χρειαστεί αρκετός χρόνος για την υλοποίηση. Το αποτέλεσμα όμως θα είναι μια ιστοσελίδα την οποία δεν θα έχει κανένας άλλος καθώς το θέμα είναι αποκλειστικό. Επίσης ο κώδικας που θα υπάρχει στην σελίδα θα είναι ο ελάχιστος δυνατός με ελάχιστα plugins οπότε οι τρύπες ασφαλείας θα είναι ανύπαρκτες και η ταχύτητα φόρτωσης η καλύτερη δυνατή χωρίς μηχανισμούς caching και cdn.

Αποκλειστικότητα
Ταχύτητα
Ασφάλεια
Κόστος
Χρόνος παράδοσης

Μπορείς να φτιάξεις το δικό σου πλάνο και να δεις το κόστος  καθώς και να δεις τα πλάνα ανάπτυξης, συντήρησης και περαιτέρω βελτιστοποίησης ασφαλείας και ταχύτητας.

Κατασκευή ιστοσελίδας HTML

Όταν το απαιτούν οι ανάγκες μπορεί να γίνει και σχεδίαση στατικών σελίδων HTML. Αυτό θα μπορούσε να είναι χρήσιμο στις παρακάτω περιπτώσεις:


 • done
  Απλή παρουσίαση προσώπου/εταιρίας.

 • done
  Landing page για λόγους προώθησης.

 • done
  Σελίδα «υπο κατασκευή».

 • done
  Σελίδα εισαγωγής (intro).

 • done
  Σελίδα προβολής δεδομένων/πινάκων.